Unibet

Erkende kansspelvergunning nl

Unibet maakt een comeback in Nederland. En nu volledig legaal, met Unibet.nl!

Populaire casino's

BetCity

85
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
0€ Bonus
100 Free Spins
1x Wagering
Naar casino Review
18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing

Jack’s Casino

91
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
100€ Bonus
20x Wagering
- Free Spins
Naar casino Review
18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing

Kansino

83
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
0€ Bonus
- Free Spins
Naar casino Review
18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing
95
Score
Populariteit

Bekroond Zweeds kansspelmerk dat vanaf 1997 is uitgegroeid tot een van de populairste aanbieders van online kansspelen. Met voor ieder wat wils: sportweddenschappen, casino, poker, bingo en meer!

100/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Unibet biedt in Nederland verschillende welkomstbonussen aan, waaronder een prima casino bonus met 200 free spins zonder inzetvereisten. Ook als vaste klant kom je aan je trekken: met veel promoties en prima voorwaarden.

90/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Dóór spelers, vóór spelers. En dat is eraan af te zien: een vette spelcatalogus, leuke promoties en een naadloze user interface - zowel op desktop als via mobiel (Unibet app).

100/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

De klantendienst van Unibet is 24/7 te bereiken via live-chat, telefoon en e-mail, maar is wel lastig te vinden op de site. Kan dat niet wat eenvoudiger?

75/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Samenvatting

Unibet, één van de oudste aanbieders van online kansspelen, is nu ook ein-de-lijk legaal in Nederland. Sinds 4 juli 2022 is Unibet.nl live met een allround gaming platform: poker, bingo, sportweddenschappen, casino en meer. En allemaal in een zeer verantwoordelijke context, want Unibet staat bekend om zijn focus op responsible gaming.
Betrouwbare en bekroonde aanbieder
Van alle markten thuis: sport, bingo, poker, casino
Vette spelcatalogus, inclusief groots live casino
Propagandist van 'responsible gaming'
Goedgevulde promotiepagina
Van alle markten thuis: sport, bingo, poker, casino
Trage uitbetalingen

Details

Naam
Unibet
Website
https://www.unibet.nl/
Uitgebracht
04/07/2022
Licenties
KSA 1730/01.267.175
VIP-programma
Nee

Betaling

Betaalopties

Bank Transfer Bank Transfer
iDEAL iDEAL
MasterCard MasterCard
PaySafeCard PaySafeCard
Trustly Trustly
VISA VISA

Storting

Minimale storting
5€

Opname

Minimale opname
10€

Klantenservice

Telefoon

Telefonische support
Telefoonnummer
+318000229854

E-mail

E-mail support
E-mailadres

Live chat

Live chat support

Unibet Review

Unibet in Nederland
Een blik op de homepage van Unibet.nl.

Na negen maanden is Unibet definitief terug in Nederland. Tussen 1 oktober 2021 en 4 juli 2022 was één van de oudste en populairste aanbieders van online kansspelen offline voor Nederlanders, maar nu is het met Unibet.nl (a)live and kickin’. 

Unibet werd in 1997 door de Zweedse entrepreneur Anders Ström opgericht als bookmaker, maar is inmiddels meer dan een plek voor alleen sportweddenschappen. Unibet heeft namelijk ook een prima live en online casino. 

Unibet Nederland profileert zich dan ook als ‘de beste club voor fans van online kansspelen’ en belooft daarbij heel wat moois, zoals: 

  • Veilig en verantwoord spelplezier
  • Veel promoties voor ‘clubleden’
  • Het grootste live casino van Nederland
  • De beste fruitautomaten  
  • Razendsnelle uitbetalingen

Maar houdt Unibet casino woord of is het gewoon een ordinaire verkooppitch? 

Het antwoord op deze en andere vragen lees je in onderstaande Unibet review, waarin we Unibet.nl uitgebreid voor je hebben getest en beoordeeld. Zo weet je precies wat te verwachten van Unibet in Nederland. 

Wat vind je in deze Unibet review? 

Net zoals je een restaurant niet recenseert zonder er eerst te gaan dineren, moet je bij een online casino ook verder kijken dan de voordeur. Vandaar dat we voor onze casino reviews dus altijd zelf flink stoeien met de aanbieder in kwestie. 

In deze Unibet review vind je dan ook een uitgebreide analyse van Unibet.nl, met antwoorden op de volgende vragen (en veel meer): 

  1. Is Unibet betrouwbaar, legaal en veilig in Nederland? 
  2. Hoe zijn de Unibet bonussen en promoties? 
  3. Hoe eenvoudig is het om een account te openen bij Unibet?
  4. Welke betaalmethoden biedt Unibet casino aan? 
  5. Valt er te betalen met cryptovaluta bij Unibet?
  6. Hoe is het spelaanbod van Unibet.nl? 
  7. Wat is de algehele experience bij Unibet Nederland? 
  8. Hoe zijn de uitbetalingen bij Unibet casino? 
  9. Wat is het niveau van de Unibet klantenservice?
  10. Wat doet Unibet Nederland aan verantwoord spelen? 

Unibet Nederland: licentie, veilig en betrouwbaar? 

Voor wie mocht twijfelen: Unibet is in Nederland 100% betrouwbaar en veilig om te spelen

Van weddenschappen over de telefoon naar een betrouwbaar online platform voor sportweddenschappen, casino games, bingo en poker; dat is de geschiedenis van Unibet casino in een notendop. En sinds 4 juli is daar met Unibet.nl een legaal nieuw hoofdstuk bijgekomen. 

Unibet licenties – Unibet nu ook legaal in Nederland

‘Unibet Nederland – Sportweddenschappen, Casino & Live Casino’ is eigenlijk al sinds 8 juni 2022 officieel back in business. Toen kreeg het van de Kansspelautoriteit groen licht om opnieuw de Nederlandse markt op te gaan, alleen ditmaal met een Nederlandse kansspelvergunning en dus volledig legaal

Het internationale topmerk was eerder actief in Nederland, maar besloot op 1 oktober 2021 om haar deuren te sluiten voor Nederlanders, om zo haar kansen voor een licentie gaaf te houden. Unibet koos voor een ‘afkoelingsperiode’, om daarna met Unibet.nl legaal de markt op te kunnen. En zo geschiedde. 

Vergunning 1730/01.267.175 van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) voor het aanbieden van online kansspelen staat op naam van Optdeck Service Limited, een Maltese dochteronderneming van de bekende Kindred Group. Naast Nederland heeft Unibet casino ook vergunningen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Australië en heel wat andere landen. 

Dat betekent niet alleen dat het met de expertise wel goed zit, maar ook dat het online casino voldoet aan de strenge voorwaarden van de KSA en alle aangeboden spellen gekeurd en gecertificeerd zijn. Daarmee is een eerlijke, veilige en betrouwbare speelervaring gegarandeerd. 

De Nederlandse kansspelvergunning van Unibet
Unibet casino mag legaal opereren op de Nederlandse online kansspelmarkt.

Wat maakt Unibet veilig? 

Wat in 1997 vanuit het huis van de Zweedse oprichter Ström in Londen begon als bookmaker (‘for one player to share his sporting expertise to help other players make more informed bets’) is inmiddels uitgegroeid tot een zeer veilig, populair allround casino.

Unibet maakt namelijk deel uit van de Kindred Group, één van de grootste beursgenoteerde exploitanten van kansspelen ter wereld, en is legaal actief in verschillende markten en rechtsgebieden. In totaal heeft het ruim 16 miljoen klanten in meer dan 100 landen! 

Onder de noemer ‘vóór spelers, dóór spelers’ biedt de goksite bezoekers een betrouwbare en verantwoorde casino experience: al je informatie wordt versleuteld met behulp van 128-bits Secure Sockect Layer (SSL)-technologie, terwijl ook betalingsgegevens geëncrypteerd worden opgeslagen in de beveiligde systemen van Unibet. 

Beveiligingsexperts houden samen met Unibets eigen inbraakdetectiesysteem een oogje in het zeil, onafhankelijke keuringsdiensten als eCOGRA zorgen daarnaast dat ook alle producten fair zijn.

Unibet Nederland is hier ook uitermate transparant over, want al deze informatie is eveneens te vinden in de footer op Unibet.nl.

Unibet is een sterk en betrouwbaar topmerk
Unibet Nederland presenteert zich niet alleen als ‘een merk voor veilig en verantwoord spelplezier’, maar is dat ook. De casino aanbieder houdt zich netjes aan de wettelijke spelregels en zorgt dat jouw persoonlijke gegevens veilig zijn, je financiële transacties beveiligd en alle games fair. Kortom, bij Unibet casino kan je met een gerust hart aan de slag! 

Meer weten over hoe Unibet in Nederland een veilige speelomgeving creëert? Lees onder meer de ‘Privacyverklaring’ en ‘Beveiligingsinformatie’ op Unibet.nl.

Welkomstbonussen en promoties – Pak een bonus bij Unibet

Alle verschillende Unibet welkomstbonussen
Kies je welkomstpakket op Unibet.nl.

Unibet Nederland belooft voor al haar producten ‘mooie welkomstpakketten’ en ‘leuke bonusaanbiedingen’. En dat blijkt allerminst een loze belofte, want qua promoties zit je op Unibet.nl meer dan goed. 

We lopen hieronder even kort door alle bonussen en promoties, te beginnen met de welkomstbonussen:

Unibet Casino Welkomstbonus: 200 no wagering free spins! 

Als nieuwe speler – van 24 jaar of ouder –  kan je bij registratie momenteel kiezen uit drie verschillende welkomstbonussen: 

  • Welkomstbonus voor casino: 200 cash free spins (t.w.v. €0,20 per stuk), bij een eerste storting van minimaal €25.
  • Welkomstbonus voor live casino: €40 aan free chips, bij een eerste storting van minimaal €25.
  • Welkomstbonus voor sport: €40 aan free bets, bij een eerste weddenschap van minimaal €10. 

De snelle rekenaar heeft het al gezien: elk welkomstgeschenk heeft een waarde van €40. Bovendien zijn alle winsten niet onderhevig aan inzetvereisten alias wagering requirements, alle bedragen zijn dus gelijk cash op te nemen. Vandaar dat Unibet casino ook spreekt over cash free spins

De gratis spins zonder inzetvereisten, die wat ons betreft het meest interessant zijn, worden uitgesmeerd over vier dagen: 

  • Dag 1: 50 Super Flip spins.
  • Dag 2: 50 Runner6Runner spins. 
  • Dag 3: 50 Book of Dead spins. 
  • Dag 4: 50 Simply Wild spins. 

De spins van de dag zullen dagelijks worden toegevoegd vóór 23:59 uur,  zijn een maand geldig en verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Unibet free spins 

Voor het geval het nog niet duidelijk mocht zijn: Unibet Nederland strooit grif met gratis spins. Ook na de voordeur blijft het casino namelijk ‘gratis beurten’ aanbieden. Dit kan zijn om een nieuwe gokkast of feestdagen in de verf te zetten, maar ook gewoon als persoonlijk extraatje voor getoonde trouw. 

En ja, ook deze Unibet free spins zijn meestal cash free

Unibet no deposit bonussen 

Gratis spins en stortingsbonussen zijn er dus genoeg, maar biedt het casino ook bonussen aan waarvoor geen storting noodzakelijk is? Nee, op dit moment ontbreekt de no deposit bonus op Unibet.nl.  

Volgens de Unibet klantenservice komt daar echter op korte termijn wel verandering in. We zullen deze casino review dan ook updaten zodra dat het geval is. 

Unibet cashback bonus 

En wat dan met de cashback casino bonus? Die schittert door afwezigheid

Niet zonde reden: cashbacks zijn in strijd met de huidige wet- en regelgeving.

Unibet promoties en toernooien 

Drop and Wins op Unibet.nl
Profiteer van ‘Drops & Wins’ op Unibet.nl.

De gifgroene aanbieder is niet vies van leuke winacties en toernooien. Unibet heeft een propvolle promotiepagina voor vaste bezoekers, met voor ieder spelerstype iets naar zijn smaak: sportpromoties, casinopromoties, bingopromoties en pokerpromoties. 

Een kleine greep uit het huidige aanbod: 

  • Drops & Wins – Win dagelijks op geselecteerde gokkasten prijzen tot 1.000x de inzet. 
  • Lucky Spin-toernooi – Scoor de hoogste procentuele winst in één ronde en maak kans op de hoofdprijs van €2.5000 cash. 
  • En meer! 

De bonus- en promotievoorwaarden worden door Unibet trouwens altijd netjes vermeld onder de deal in kwestie. 

Unibet VIP- en loyaliteitsprogramma 

Hoewel het loont om lid te zijn van de club van Unibet – ‘stortingen en loyaliteit leveren spelers geldprijzen, bonusaanbiedingen en andere leuke cadeaus op, die elke speler laten weten in goede handen te zijn’ – heeft de aanbieder geen eigen VIP- noch loyaliteitsprogramma.

Op dit moment is Circus een van de weinige Nederlandse casino’s die iets dergelijks aanbiedt. Mocht dit veranderen, dan passen we deze Unibet review direct aan. 

Unibet Nederland scoort met promoties in allerlei kleuren en smaken én goede voorwaarden 
Een blik op de promotiepagina van een casino toont vaak direct met wat voor aanbieder je te maken hebt: een van de vrijgevige soort of een knieperd. Unibet casino valt duidelijk in de eerste categorie. 

Op het moment van schrijven tel ik 20 Unibet promoties, eerlijk verdeeld over de verschillende spelerstypen (sport, casino, bingo, poker). Dat maakt dat er voor iedereen wat te kiezen valt, inclusief ondergetekende.

En dan zijn de bonusvoorwaarden meestal ook nog eens prima, zoals geen inzetvereisten. Heerlijk! 

Hoe een account openen bij Unibet Nederland? 

Zo open je een account bij Unibet
Eerste stap in het registratieproces van Unibet Nederland.

Zin om voor echt geld te spelen op Unibet.nl? Dan moet je een speelrekening openen! 

Dat is wel een proces van de lange adem, want om een Unibet account aan te maken, moet je een flink aantal stappen doorlopen:  

  1. Start het registratieproces – Klik op de gele knop ‘Registratie’. 
  2. Leeftijdsverificatie – Unibet vraagt om je geboortedatum, om te checken of je 24 jaar of ouder bent en het casino je een welkomstbonus kan aanbieden. 
  3. Kies je welkomstbonus (24+) – Selecteer het welkomstpakket dat je wil en bevestig met een druk op ‘Ik wil dit aanbod’. Geen interesse? Dan kan je deze stap ook overslaan. 
  4. Join the club – Maak een Unibet account aan met een van de volgende methodes: iDIN of handmatig. 
  5. Registreer met iDIN – Met deze methode stuur je het casino snel en veilig enkele persoonlijke gegevens (naam, geslacht, adres, geboortedatum en eventueel e-mail en telefoonnummer) via jouw vertrouwde bankapp. Net zoals met iDEAL dus. 
  6. Vul je persoonsgegevens aan – Hierna vraagt Unibet je om je e-mail, geboorteplaats en BSN in te vullen, een sterk wachtwoord te verzinnen, aan te geven of en hoe je informatie over bonussen en promoties wil ontvangen en akkoord te gaan met de (bonus)voorwaarden. 
  7. Verificatie contactgegevens – Bevestig je e-mailadres of telefoonnummer en voltooi de registratie. 
  8. Stel je limieten in – Nu je Unibet account is aangemaakt, ben je wettelijk verplicht om enkele speellimieten te kiezen: je maximale stortingsbedrag, inlogtijd (per dag, week of maand) en saldolimiet. 
  9. Upload je identiteitsbewijs  – Je wordt teruggestuurd naar Unibet.nl, waar je – via de gele balk ‘Verificatie vereist’ – wordt gevraagd om je account te verifiëren door een foto van je identiteitsbewijs en ‘bewijs van adres’ te uploaden (zie beeld onder). 
  10. Stort geld en speel voor de knikkers – Nadat alles is geverifieerd, iets wat tot 48 uur kan duren, kan je aan de slag: geld storten en spelen voor de prijzen. De welkomstbonus vind je onder ‘Bonussen’ in je Unibet account. 
Unibet accountverificatie
Spelen op Unibet.nl? Eerst je account verifiëren!

Info en documenten die je moet delen met Unibet voor een account

Resumerend, moet je dus de volgende informatie en documenten delen voor een Unibet account: 

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens 
  • E-mail 
  • Telefoonnummer
  • BSN
  • Foto van identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart)
  • Foto van bewijs van adres per post verzonden (bankafschrift; rekening van water, elektriciteit, gas internet of TV; officiële brief van lokale autoriteiten)
Unibet account aanmaken, is een oefening in geduld 
Waar je bij Kansino binnen ‘no-time’ een account hebt aangemaakt, is het registratieproces van Unibet eerder een oefening in geduld. Dat komt vooral door het feit dat aan het eind van de rit nog een aantal documenten moeten worden geüpload en geverifieerd, wat al snel de nodige tijd in beslag neemt. Zo heb je wel een Unibet account, maar geen mogelijkheid om te storten en dus spelen. Dat moet toch anders kunnen? 

Unibet betaalmethoden

BetaalmethodeTypeGemiddelde verwerkingstijd stortingGemiddelde verwerkingstijd opname
BankoverschrijvingTransfer1-3 werkdagen
iDEALInternetbankierenDirect
TrustlyInternetbankierenDirect
PaysafecardPrepaidkaartDirect
MastercardCreditcardDirect
VISACreditcardDirect

Iedereen die voor de prijzen wil spelen op Unibet.nl moet eerst geld storten op zijn of haar account. 

Hoewel elke eerste storting verplicht moet worden gedaan met iDEAL (om je bankrekening te verifiëren), kan je daarna ook storten met een pak andere betaalmethodes: Paysafecard, Mastercard, Trustly en VISA. Met een minimum van €5 en maximum van €100.000 per storting. 

Geld opnemen kan alleen via een bankoverschrijving naar je geverifieerde bankrekening (IBAN) en voor een bedrag tussen de €10 en €100.000. Dat laatste is vooral interessant voor spelers die het geld laten rollen, aangezien Unibet Nederland één van de hoogste stort- en opnamelimieten aanbiedt. 

Stortingen staan direct op je speelrekening, uitbetalingen binnen drie werkdagen. Alle transacties komen zonder kosten. 

Meer weten? Check dan de informatie per stortingsmethode onder ‘Storting’ in je Unibet account. 

Veel keus qua betaalmethodes met ruime limieten 
Unibet Nederland biedt – zeker in vergelijking met andere online casino’s op de vaderlandse markt – heel wat verschillende betaalmethodes aan. Zo is de aanbieder een van de weinige goksites waar je met Paysafecard een storting kan uitvoeren. 

Een extra bonus is ook dat de stort- en opnamelimieten bijzonder ruim zijn. Dat maakt dat je flinke winsten in een keer kan opnemen, al staan ze zeker niet razendsnel op je bankrekening. Het kan in het slechtste geval tot wel drie werkdagen duren voordat je geld binnen is.

Daar is dus nog wel wat werk aan de winkel!  

Zijn cryptovaluta beschikbaar op Unibet.nl? 

Unibet is géén crypto casino, en dus is het niet mogelijk om met Bitcoin of andere altcoins te betalen.  

De verwachting is dat hier ook niet snel verandering in komt, aangezien cryptomunten in Nederland juridisch worden gezien als ruilmiddel en niet als betaalmiddel. Dat maakt het niet alleen onmogelijk om dergelijke valuta te accepteren, maar ook om te checken of ze niet in strijd zijn met het anti-witwasbeleid. 

Unibet Games – spellen die je kan spelen bij Unibet casino 

Waar andere nieuwe casino’s hun spelaanbod maar moeizaam vorm krijgen, pakt Unibet Nederland direct groots uit. 

Op Unibet.nl vind je ruim 1160 casino spellen – van exclusieve tot populaire titels. En de meeste van deze games zijn zowel gratis (‘Eerst proberen’) als voor echt geld (‘Speel nu’) te spelen. 

We gaan hieronder wat dieper in op het spelaanbod waar een paard spontaan de hik van krijgt. 

Exclusieve spellen en speeltafels 

Exclusieve spellen van Unibet
Exclusief op Unibet.nl: Dutch Flip en meer!

De meer dan duizend spellen zijn op Unibet.nl netjes onderverdeeld in 12 categorieën, waaronder ‘Exclusief’ (zie beeld). Onder die noemer vind je – hoe kan het ook anders – een groot aantal games die alleen bij Unibet Nederland te spelen zijn

Daaronder vooral unieke slots, maar ook een enkel tafelspel. Een kleine greep uit het huidige exclusieve Unibet casino aanbod: 

  • Unibet Lightning RouletteLightning Roulette, op maat gemaakt voor Unibet.nl, net zoals bij TOTO
  • Dutch Flip – Een oer-Hollandse gokkast van Play’n GO. 
  • Runner6Runner – Een van de vele exclusieve fruitautomaten van Stakelogic met progressieve jackpot. 

Unibet Picks – Aanbevolen slots door Unibet Nederland

Unibet Picks: leuke slots en games om te spelen
Unibet Picks: specialiteiten van het huis!

Net als bij andere aanbieders vormen online slots het hoofdmenu van de spelmenukaart. 

Unibet Nederland heeft heel wat online gokkasten in de aanbieding: van nieuwe en klassieke slots (‘fruitautomaten’) tot Megaways en jackpot slots, uiteraard in allerlei thema’s. 

Het maakt de keus er niet makkelijker op, maar gelukkig helpt de aanbieder je met haar ‘Unibet Picks’ een handje. Daar vind je namelijk een lijst met aanbevolen slots, waaronder: 

  • Hellcatraz  Het bonus buy slot van Relax Gaming dat van Alcatraz een attractie vol winkansen maakt. 
  • Money TrainSchiet met scherp in het Wilde Westen met dit Hold and Win slot van Relax Gaming. 
  • Super Wild Arcade – Speel lekker ouderwets, met deze nieuwe fruitkast van Stakelogic. 

Uiteraard kan je ook zelf zoeken naar je favoriete spel: op titel, maar ook op provider (‘Aanbieders’). 

Unibet live casino – live dealer games en game shows

Nederlandstalige speeltafels van Unibet Nederland
Speel je favoriete tafelspellen in je eigen moerstaal op Unibet.nl.

Net als het online casino steekt ook de live-sectie van Unibet.nl bijzonder goed in elkaar. Sterker: het Unibet live casino is het grootste van Nederland! 

Alleen al voor blackjack zijn er meer dan 150 (!) speeltafels, in allerlei varianten en voor verschillende inzetniveaus (van €1 tot high stakes als €1.500). En ook wat betreft roulette, poker en baccarat valt er heel wat te kiezen. 

Aan de meeste tafels is de voertaal Engels, maar Unibet heeft ook een tiental Nederlandstalige speeltafels van Evolution. Deze zijn te herkennen aan het Nederlandse vlaggetje voor en ‘NL’ in hun naam, bijvoorbeeld: Unibet NL Roulette.

En wat dan met game shows? Ook die zijn van de partij, met bekende namen als Gonzo’s Treasure Hunt en Crazy Time. Je kan dus ook op ieder moment de spotlights pakken in een interactieve spelshow! 

Overigens zit niet alleen Evolution achter het live gaming aanbod, ook Pragmatic Play steekt een handje toe. Zo heb je nóg meer smaken om uit te kiezen. Heerlijk, niet? 

Unibet Bingo 

Naast tafelspellen, gokkasten en sportweddenschappen kan je bij Unibet ook bingo spelen voor mooie geldprijzen.

Onder het kopje ‘Bingo’ in het hoofdmenu vind je verschillende interactieve bingorooms van Relax Gaming, met speltypen met 75 of 90 getallen. Bovendien is er nog HexaBingo, een versie met multipliers en knalprijzen tot €100.000!

Een bingokaart is vaak al te koop voor €0,05. Maar bedenk: hoe lager de prijs van de kaart, hoe minder er te winnen valt met een bingo. Dus misschien loont het om wat meer in te zetten. 

Unibet Poker

Niet alleen bingo- maar ook pokerliefhebbers vinden in Unibet.nl een goksite op maat. Het aanbod van Unibet Poker is enorm, met voor zowel recreatieve als professionele spelers iets naar hun smaak. 

Je kan toernooien, sit & go’s en cash games spelen met uiteenlopende limieten. Direct vanuit de browser (zonder download) of via de Unibet Poker software op je PC of MacBook. 

Game providers achter Unibet.nl 

Het spelaanbod van Unibet casino wordt in Nederland verzorgd door het gros van crème de la crème onder de game providers. Van de grote namen ontbreken eigenlijk alleen Blueprint Gaming en Nolimit City. Maar wat niet is, kan nog komen. 

Slots providersPlay’n GO, NetEnt, Red Tiger, Pragmatic Play, Microgaming, Big Time Gaming, Push Gaming, Relax Gaming, Yggdrasil, Stakelogic, Thunderkick, Lightning Box, WMS, Kalamba, Aurum, Merkur Gaming, Quickspin, Gold Coin, Eurocoin, Just for the Win, Pear Fiction, Playtech, Northern Lights, Snowborn, Fantasia, Slingshot, Barcrest, Felt, Gameburger Studios, Maxwin Gaming, 4ThePlayer, Gamomat, Foxium, Neon Valley Studios, Bally, All41Studios, Triple Edge Studios, Stormcraft Studios, Fortune Factory Studios, ReelPlay, Greentube, SG Digital
Live casino providersEvolution, Pragmatic Play
Spelaanbieders achter Unibet.nl
Enkele van de vele game providers achter Unibet Nederland.
Unibet spelaanbod: daar krijgt een paard de hik van! 
Unibet behoort samen met Kansino tot de online casino’s die in Nederland uitpakken met een breed en divers aanbod aan spellen. Toch is het spelmenu van Unibet.nl wellicht nog nét wat sterker, aangezien het live casino zo ontzettend groot is. 

Dat maakt dat je zowel op desktop als mobiel – al dan niet in de Unibet app – heel wat te kiezen hebt en verveling zelden op de loer ligt. In combinatie met de vele bonussen en zeer gebruiksvriendelijke site zorgt dat voor een prima casino experience. 

Geld opnemen bij Unibet Nederland

Een mooie winst gepakt op Unibet.nl? Dan kan je doorspelen, maar natuurlijk ook je geld opnemen. 

En dat kan heel eenvoudig. Het is niet meer dan enkele klikken in je Unibet account. We lopen het proces hieronder in detail even kort met je door: 

Stappenplan: zo neem je geld op bij Unibet

  1. Ga naar je Unibet account – Klik rechts bovenin je scherm op je saldo en selecteer vervolgens ‘Account’. 
  2. Klik door naar ‘Bank’ – De sectie voor al je online transacties op Unibet.nl.
  3. Kies voor ‘Geld opnemen’ – Nu kan je een bedrag tussen tot €100.000 kosteloos opnemen. 
  4. Geld is onderweg – Binnen drie werkdagen staat het geld op je geverifieerde tegenrekening (IBAN). 

Belangrijke informatie voor het uitbetalen van geld op Unibet.nl

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij het uitbetalen van geld bij Unibet: 

  • Alleen cashsaldo kan worden opgenomen, bonussaldo moet eerst worden rondgespeeld. 
  • Het minimum opnamebedrag is €10, het maximum opnamebedrag €100.000.
  • De aanbieder kan bij grote uitbetalingen vragen om aanvullende documenten om je identiteit te verifiëren. 
  • Opnames staan binnen 3 werkdagen op je bankrekening.

Belangrijk: over de winsten bij Unibet hoeft in Nederland geen kansspelbelasting te worden betaald. Iets wat sowieso bij geen legaal casino het geval is. 

De verwerking van opnames laat op zich wachten 
Geld uitbetalen bij Unibet is een simpel proces, maar de afhandeling is allesbehalve snel. Op het moment van schrijven duurt het soms wel drie werkdagen voordat je geld binnen is, dat is niet ‘razendsnel’, zoals eerder belooft. 

Unibet klantenservice

Unibet klantenservice
De klantenservice van Unibet staat 24/7 paraat, maar is wel wat lastig te vinden.

De Unibet klantenservice is 24/7 het aanspreekpunt voor vragen, problemen of klachten. Via de knop ‘Hulp’ en het vraagteken (zie beeld) kan je op verschillende manieren in contact komen met de helpdesk: 

OptieContactReactietijd
E-mail[email protected]N.B
Live chatVia het Helpcentrum op de site 0-15 minuten
Telefoon+318000229854N.B
ForumUnibet CommunityN.B
  • Beschikbare talen
  1. Nederlands
  2. Engels
  • Support

De Unibet klantenservice is meestal druk, maar als je er eenmaal doorheen bent, dan word je vriendelijk en deskundig geholpen. Contact opnemen kan op verschillende manieren en op ieder moment van de dag, maar met de chatfunctie ben je veruit het snelst geholpen. 

  • Helpcentrum en Unibet Community Forum 

Voordat je echter aan de bel trekt bij de Unibet klantenservice kan je ook zelf even op onderzoek gaan. In het Helpcentrum (onder het kopje ‘Help’) vind je een uitgebreide FAQ met antwoorden op veelgestelde vragen, terwijl je in het Unibet Community Forum hulp kan vragen aan zowel medewerkers als collega-spelers. Op het forum is de voertaal wel Engels. 

Unibet klantendienst is prima, maar (soms) wel moeilijk bereikbaar 
24/7 support zou eigenlijk voor elk online casino topprioriteit moeten hebben. Het doet me dan ook deugd om te zien dat Unibet zijn klanten op elk moment van de dag op allerlei manieren te hulp schiet. En hoewel ik soms wel even moest wachten voordat er een medewerker beschikbaar was, ben ik elke keer prima en snel geholpen. Als je dit leest, Steve: nog dank daarvoor! 

Wel was het nog een hele beproeving om überhaupt in contact te komen met de Unibet klantenservice, aangezien de verschillende contactmogelijkheden zijn weggestopt in de helpsectie en niet prominent worden uitgelicht. Kan dat niet wat makkelijker? 

Verantwoord spelen

Verantwoord spelen pagina van Unibet Nederland
Een blik op de verantwoord spelen pagina van Unibet.nl.

Unibet heeft van verantwoord spelen een kerntaak gemaakt. De aanbieder gaat verder dan simpel voldoen aan de wetgeving rond verantwoord spel, maar ondersteunt als één van de oprichters van de European Gaming & Betting Association (EGBA) ook talrijke initiatieven om ‘responsible gaming’ te promoten. Zo was het een van de initiatiefnemers van de EU Responsible Gaming Day in het Europees Parlement en doneert het jaarlijks aan verschillende hulpinstanties. 

Het innovatieve Player Safety Early Detection System (PS-EDS) onderstreept de pro-actieve houding van de aanbieder. Dit gelauwerde systeem trackt en analyseert het speelgedrag van individuele klanten, zodat Unibet probleemspelers snel(ler) de helpende hand kan bieden. 

Unibet casino geeft spelers ook allerlei tips en hulpmiddelen – zelftest, reality-checks, speel-, verlies en stortingslimieten, product blocks en gratis blokkeer-software – om hun casino experience zelf plezierig te houden. Meer hierover vind je op de uitgebreide verantwoord spelen pagina (zie beeld). 

Verantwoord spelenbeleid van Unibet Nederland voorbeeld voor andere casino’s 
Eigenlijk zou elke online casino verplicht moeten worden om te kijken hoe Unibet met responsible gaming omgaat. Voor de aanbieder is het faciliteren van verantwoord spel geen ‘moetje’, maar een topprioriteit. 

Het resultaat is een uitgebreide (zelf-)hulpsectie, met diverse tips, hulpmiddelen en -instanties om gokproblemen te herkennen dan wel tackelen, en een innovatief systeem om spelers te monitoren. Daarnaast geeft de aanbieder spelers gratis toegang tot blokkeer-software als Betfilter en Gamban. Daar kan ik persoonlijk heel blij van worden.

Awards en onderscheidingen

Unibet valt geregeld in de prijzen. Enkele recente awards en onderscheidingen: 

  • ‘Online Poker Operator of the Year’ – International Gaming Awards 2020 
  • ‘Socially Responsible Operator of the Year’ – International Gaming Awards 2020
  • ‘Sports Betting Operator of the Year’ – EGR Nordics Awards 2020 
  • ‘Socially Responsible Operator of the Year’ – EGR Nordics Awards 2020 
  • ‘Mobile Casino Product of the Year’ – EGR Operator Awards 2019 
  • ‘Corporate Responsibility Programme of the Year 
  • “Player Safety Early Detection System” – Global Gaming Awards 2019
  • ‘Online Gaming Operator of the Year’ – International Gaming Awards 2019
  • ‘Sports Betting Operator of the Year’ – EGR Nordics Awards 2019

Unibet maakt succesvolle comeback in Nederland! 

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is Unibet terug in Nederland. En hoe! 

De aanbieder pakt het gelijk groots aan: met een reusachtig spelaanbod, leuke bonussen en een zeer gebruiksvriendelijke site. Daarmee is het inderdaad ‘de beste club voor fans van online kansspelen’, hoewel (nog) niet aan alle straffe beloften wordt voldaan: 

  • Veilig en verantwoord spelplezier ✅
  • Veel promoties voor ‘clubleden’ ✅
  • Het grootste live casino van Nederland ✅
  • De beste fruitautomaten ✅
  • Razendsnelle uitbetalingen 🤔

Maar wat niet is, kan nog komen. Op veler vlak heeft Unibet Nederland al een enorme voorsprong op de concurrentie, wat dat betreft kan het dus alleen nog maar beter worden! 

Bevalt Unibet? Denk dan ook eens aan: 

  • Kansino – Net als bij Unibet zijn er hier casino spellen in overvloed.  
  • bet365 – Ook deze aanbieder maakt zich bijzonder sterk voor verantwoord spel. 
  • TOTO – Evenals Unibet van meerdere markten thuis. 

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen!

Veelgestelde Vragen

Unibet is één van de oudste aanbieders van online kansspelen. In 1997 begonnen als bookmaker, maar inmiddels zoveel meer dan dat: een platform voor sportweddenschappen, poker, bingo en (live) casino games.
Unibet is een 100% betrouwbaar online casino. Het is niet alleen vergund door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), maar heeft ook een jarenlange staat van dienst en ruim 16 miljoen klanten in meer dan 100 landen. Bovendien maakt het deel uit van de beursgenoteerde Kindred Group, één van de grootste exploitanten van online kansspelen ter wereld.
Jazeker, bij Unibet kan je met je eigen account alle kanten op. Je hoeft dus bijvoorbeeld niet voor de bookmaker-sectie een apart profiel aan te maken.
Unibet.nl is sinds 4 juli 2022 live in Nederland!