777.nl

Erkende kansspelvergunning nl

De nummer 1 casino site van België is nu ook legaal in Nederland!

Populaire casino's

Jack’s Casino

Jack’s Casino

91
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
100€ Bonus
20x Wagering
- Free Spins
Naar casino
Review 18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing
bet365

bet365

89
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
- Bonus
50 Free Spins
0x Wagering
Naar casino
Review 18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing
TOTO

TOTO

86
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
- Bonus
250 Free Spins
0x Wagering
Naar casino
Review 18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing
74
Score
Populariteit

Casino777 is een grote Belgische speler die de Nederlandse markt wil veroveren met 777.nl.

75/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Afgezien van de welkomstbonus, die stevige voorwaarden heeft, zijn er nog geen promoties te zien.

70/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Hoewel 777.nl lekker weg speelt, is het spelaanbod momenteel ondermaats: een kleine 50 games van 3 aanbieders....

50/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

De klantendienst van Casino777 staat dagelijks 24/7 paraat: via live chat, e-mail en telefoon.

100/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Samenvatting

De nummer 1 casino site van België is nu ook live in Nederland. Toch zal het nog wel even duren voordat Casino777 ook in Nederland tot de top casino's behoort. Er is namelijk nog heel wat werk aan 777.nl.
Nummer 1 casino site van België
Prima klantenservice
Zeer beperkt aanbod
Geen vaste promoties

Details

Naam
777.nl
Website
https://777.nl/
Uitgebracht
13/04/2022
Licenties
KSA 1832/01.256.811
VIP-programma
Nee

Spelaanbod

Spelsoorten

Blackjack Blackjack
Baccarat Baccarat
Roulette Roulette
Live Casino Live Casino
Craps Craps
Slots Slots
Poker Poker
Game Shows Game Shows

Providers

Betaling

Betaalopties

Bank Transfer Bank Transfer
iDEAL iDEAL
Maestro Maestro
MasterCard MasterCard
VISA VISA

Storting

Minimale storting
10€

Opname

Minimale opname
10€

Klantenservice

Telefoon

Telefonische support
Telefoonnummer
0203082410

E-mail

E-mail support

Live chat

Live chat support

777.nl Review

Casino777 nu ook live in Nederland
Casino777 is sinds 13 april ook live in Nederland!

Casino777 gaat met 777.nl op de Nederlandse toer. Sinds 2 februari 2022 is Casino de Spa, de naam achter de Nederlandse versie van 777.be, toegelaten tot de Nederlandse markt.

Casino777 is in België een populaire speler met een breed aanbod aan spellen en sportweddenschappen, maar moet in Nederland duidelijk nog warm draaien.

Het spelaanbod is sinds de lancering op 13 april 2022 beperkt (er zijn maar 3 providers!) en de promoties gering. Eigenlijk alles wat de aanbieder zo groot maakt bij onze zuiderburen ontbreekt…

Toch hebben we goede hoop dat daar in de (nabije) toekomst verandering in komt. Het is duidelijk dat 777.nl nog volop in de steigers staat.

Nieuwsgierig naar Casino777 in Nederland? Lees alles wat je moet weten over deze gloednieuwe aanbieder in onderstaande review.

Hoe is deze Casino777 review tot stand gekomen?

Een casino review is als een goede restaurant recensie: je moet er zelf eten, maar ook in de keuken kijken. Dat is dan ook precies wat onze casino experts voor jou hebben gedaan. 

Deze Nederlandse review van Casino777 is het resultaat van gedegen eigen onderzoek en persoonlijke ervaringen met 777.nl (en een beetje 777.be).

Via antwoorden op de volgende vragen informeren we je in deze onafhankelijke review over alles wat Casino777 in Nederland te bieden heeft: 

  1. Is Casino777 betrouwbaar, legaal en veilig in Nederland? 
  2. Hoe zijn de casino bonussen en promoties van 777?
  3. Hoe eenvoudig is het om een account aan te maken bij Casino777 Nederland? 
  4. Welke online betaalmethodes heeft 777?
  5. Hoe ziet het spelaanbod van Casino777 eruit? 
  6. Wat is de algehele speelervaring bij 777?
  7. Hoe zijn de uitbetalingen bij 777?
  8. Hoe is de Casino777 klantenservice?
  9. Hoe gaat Casino777 Nederland om met verantwoord spelen? 

Casino777 Nederland: licentie, veilig en betrouwbaar?

Nederlandse kansspelvergunning van Casino777
Casino777 mag sinds 2 februari 2022 legaal online kansspelen aanbieden in Nederland.

Met de betrouwbaarheid van Casino777 zit het wel goed. In België is het sinds februari 2012 een geautoriseerd en legaal online casino, en nu – exact tien jaar later – ook in Nederland. 

777 is in eigen land uitgegroeid tot een krachtige speler met een veilig en breed spelaanbod en hoopt dat in Nederland ook te doen. Als uithangbord gebruikt Casino777 dan ook de ‘Muscles from Brussels’. Gaan we Jean-Claude van Damme (JCVD) ook in Nederland in vermakelijke commercials (zie onder) spelenderwijs met zijn spierballen zien rollen? 

De vergunning van 777.nl, onder licentienummer 1832/01.256.811, staat op naam van Casino de Spa. Een fysiek casino uit 1763,  met een rijke historie. Zelf presenteert het zich als ‘allereerste casino ter wereld’ maar die titel is feitelijk voor Casinò di Venezia (1638). Desalniettemin zijn zowel het landgebonden als online casino een populaire klassieker.

Let op: Verwar Casino777 niet met 777 Casino (777.com). Deze casino site is in handen van 888 Holdings en momenteel niet legaal in Nederland. 

Bij 777 speel je in een gereguleerde, veilige en betrouwbare spelomgeving
Casino777 Nederland is vergund door de Kansspelautoriteit (KSA) en dus volkomen betrouwbaar en fair 

Een Nederlandse vergunning voor het aanbieden van online casino spellen is namelijk gebonden aan strenge voorwaarden. Niet alleen op het gebied van eerlijk, maar ook verantwoord spel en andere zaken die van belang zijn voor een veilige en gereguleerde spelomgeving. 

Op 777.nl kan je er dan ook zeker van zijn dat je geld veilig is en winsten worden uitbetaald! 

777.nl welkomstbonus en promoties

Op 777.be is geen casino bonus te vinden, want in België verboden, maar op 777.nl maakt deze zijn comeback.

Nieuwe spelers kunnen profiteren van een welkomstbonus, terwijl het online casino trouwe spelers in de watten legt met aanbiedingen en promoties

Lees hieronder wat je op dat gebied zoal kan verwachten van Casino777. 

Welkomstbonus Casino777 Nederland – 100% bonus tot €250

Casino777 Welkomstbonus

De welkomstbonus van Casino777 is een bonus van 100% tot wel €250.

Deze bonus is eenvoudig te claimen na je eerste storting: Kassa > Bonusaccount > Click & claim.

Voorwaarden Casino777 Welkomstbonus

  • Alleen geldig voor Nederlandse spelers van 24 jaar of ouder bij het maken van hun eerste storting.
  • De bonus heeft een wagering requirement van 30x en is na activatie 15 dagen geldig.
  • Om het bonusgeld om te zetten in echt geld moet eerst aan de wagering requirements worden voldaan.

Lees de volledige voorwaarden op 777.nl.

Free spins

Voordat gratis geschenken (lees: bonussen) in België in de ban gingen, strooide 777 met veel free spins. Casino777 Nederland kan deze traditie dus mooi voortzetten. 

De verwachting is dat 777.nl nieuwe releases van gokkasten in de verf gaat zetten met free spins bonussen. Ook zal het tijdens exclusieve promoties rond Halloween, Valentijnsdag en andere feestdagen geregeld gratis draaibeurten regenen. 

Momenteel is daar nog weinig van te zien, maar je leest het in deze review als eerst.

No deposit bonussen

Over no deposit bonussen is er momenteel geen nieuws te melden.

We updaten deze review zodra dat wel het geval is. 

Promoties en toernooien op 777.nl

Casino777 promoties
Een blik op de promoties van Casino777 in België.

Een blik op de Belgische promotiepagina (zie beeld) doet het beste beloven voor Casino777 Nederland. Want ondanks het verbod op bonussen heet het casino veel promoties en toernooien in de aanbieding

Een kleine greep: 

  • Casino777 Geldkluis – Elke storting van €10 geeft je een token om de code van de geldkluis van 777 te kraken. Hoe meer tokens, hoe groter de jackpot waarvoor je kan spelen: €777 (1 token), €5.000 (3 tokens), MEGA JACKPOT van €50.000 (5 tokens). Kraak jij de kluis? 
  • Super 7-7-7 – Deze Casino777 promotie viert het geluksgetal 7. Wie aan de 777 live Blackjack tafels minimaal €5 inzet en vervolgens met drie zevens de perfecte score van 21 maakt, krijgt een Super 7-7-7 beloning van €21. 
  • Fiesta de Yggdrasil – Draai aan zeven geselecteerde gokkasten van Yggdrasil en maak spelenderwijs kansen op willekeurige prijzen tot €10.000 bovenop eventuele winsten. 
  • En veel meer! 

Helaas is daar op de Nederlandse promotiepagina nog bar weinig van te merken. Hopelijk komt daar snel verandering in!

VIP- en loyaliteitsprogramma

Casino777 kent geen VIP-programma en ook een loyaliteitsprogramma ontbreekt.

Al hebben we goede hoop dat dat laatste op termijn wel het geval is.

Trouwe spelers kunnen in België in de Premium Club namelijk spelenderwijs sparen voor Premium punten en Premium coins.

Punten helpen je omhoog in rang, om zo meer beloningen te ontsluiten, terwijl coins ingeruild kunnen worden voor geschenken in de Premium Shop. Denk aan vouchers, maar ook gadgets – van laptops, televisies en iPhones tot sieraden, horloges en zelfs fietsen. 

Waarom zou dat niet in Nederland kunnen? We updaten deze review zodra we meer weten!

Casino777 Nederland brengt (nog) niet verwachte vuurwerk
De voortekenen van de bonussen en promoties op 777.nl waren goed, maar het is tot dusverre allerminst het vuurwerk dat we verwachtten.

Waar het casino in België op dat gebied al jaren staat voor een breed en gevarieerd aanbod, inclusief een mooi loyaliteitsprogramma, is daar in Nederland weinig van te merken. Sterker: de promotiepagina toont vooralsnog alleen de welkomstbonus.

Hoe een online casino account aanmaken bij 777? 

Registratie Casino777 - Hoe een account openen?
Registratie – Account openen op 777.nl

Sinds 13 april 2022 is het mogelijk om jezelf te registreren bij Casino777.

Een account aanmaken op 777.nl is zo gepiept. We lopen de stappen hieronder even kort door:

  1. Surf naar de site van de aanbieder
  2. Start het registratieproces – Klik op de groene knop ‘Registreren’. 
  3. Registreer met IDIN of handmatig – Legale Nederlandse casino’s zijn wettelijk verplicht om aan de voordeur je leeftijd en gegevens te checken. Casino777 Nederland vraagt dan ook direct om je gegevens. Deze kun je handmatig invullen of delen met iDIN. Dit werkt precies hetzelfde als iDEAL, alleen deel je nu geen geld via de vertrouwde internetomgeving van je bank maar juist je persoonsgegevens. Denk hierbij aan: voorletter(s), achternaam, woonadres, leeftijd, geboortedatum, geslacht, e-mailadres of telefoonnummer. 
  4. Upload je identiteitsbewijs – Je zal tijdens de registratie ook een geldig persoonsbewijs (identiteitskaart, paspoort) moeten uploaden. Casino’s gebruiken je burgerservicenummer (BSN) om te checken of je al dan niet in CRUKS bent opgenomen. Zo ja, dan blijven de deuren van het casino voor jou gesloten. 
  5. Stel je limieten in – Vergunde aanbieders moeten hun klanten vragen om verschillende limieten in te stellen, zoals: een stortings-, speel- en accountlimiet. 
  6. Voltooi de registratie – Bevestig je account en ga – na verificatie door het casino – direct aan de slag! 

Goed om te weten: alle data die je achterlaat zijn veilig op 777.nl, aangezien ze vallen onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast stelt Casino777 Nederland dat het ‘de beste encryptie-technologieën beschikbaar op het internet’ gebruikt en alles wordt opgeslagen op ‘ultra-veilige servers die beschermd worden door de allernieuwste beveiligingspatches’.

Betaalmethoden 777.nl

BetaalmethodeTypeGemiddelde verwerkingstijd stortingGemiddelde verwerkingstijd opname
iDEALInternetbankierenDirect✗
MasterCardCreditcardDirect✗
MaestroDebitcardDirect✗
VISACreditcardDirect✗
BankoverschrijvingTransfer✗1-3 werkdagen

Geld storten en opnemen kan bij Casino777 in Nederland op diverse manieren.

Naast iDEAL zijn Maestro, verschillende creditcards (VISA, MasterCard) en de ouderwetse bankoverschrijving van de partij. Dat laatste wordt gebruikt om opnames te verwerken. 

Het minimale bedrag voor zowel een storting als uitbetaling is €10, met een maximum van €25.000 (of je persoonlijke stortingslimiet).

Spelaanbod Casino777 Nederland

Spelaanbod van Casino777 Nederland
Een sneakpreview van het spelaanbod van Casino777 in Nederland.

Casino777 is bij onze zuiderburen een zeer uitgebreid casino met honderden gokkasten, traditionele tafelspelen en een live casino. En dan vind je er ook nog eens sportweddenschappen.

Op 777.nl kom je wat dat betreft van een koude kermis thuis. Niet alleen is er geen sportsbook, het spelaanbod is vooralsnog teleurstellend.

Waar op de Belgische site meer dan 1.600 (exclusieve) casino spellen van ruim 60 providers prijken, vind je in Nederland slechts 50 games van 3 spelaanbieders!

We duiken hieronder wat dieper in het spelaanbod van Casino777 Nederland. 

Exclusieve spellen en branded speeltafels 

Het live casino van 777.nl

Casino777 heeft in België een pak exclusieve titels, waaronder de gokkast 777 Megaways, maar in Nederland is daar weinig van te zien.

Wel kan je ook op 777.nl blackjack en roulette spelen tegen Nederlandse dealers in je eigen moerstaal: 777 Blackjack Live en 777 Roulette Live. Deze tafels worden uitgebaat door Evolution en zijn volledig ingericht in de huiskleuren van het populaire Belgische merk.

Online slot machines

Waar Casino777 in België scoort met een grote verscheidenheid aan slots – van jackpot tot bonus en Megaways slots is dat bij ons allerminst het geval.

Illustratief hiervoor is het feit dat je onder de noemer ‘Gokkasten’ op het moment van schrijven alleen titels van NetEnt en Red Tiger Gaming vindt, waar je over de grens over de verschillende providers struikelt.

Via de zoekfunctie is te zoeken op zowel titel als provider. Klik op de tab ‘Aanbieders’ en selecteer je favoriete game provider. Casino777 toont je dan direct alle titels van deze gamemaker.

Live casino spellen en game shows

Liever live aan de slag? Dat kan: het live casino van 777 is 24/7 geopend. 

Alle spellen en game shows worden daar in realtime aangeboden door Evolution, dus qua vermaak en kwaliteit zit dat wel snor. 

In het 777 live casino vind je verschillende traditionele tafelspelen als blackjack, baccarat, craps, roulette, poker en varianten daarop, zoals Lightning Roulette, Lightning Baccarat, Blackjack Party, maar ook live spelshows als Crazy Time, MONOPOLY Live en Lightining Dice. 

Eigenlijk is er voor iedereen wel wat wils. En ook aan het budget is gedacht, want er zijn speeltafels voor de kleine en grote portemonnee – met inzetten van €1 tot €1000. 

Het is niet mogelijk om deze live dealer games als demo te spelen, maar je kan wel gratis meekijken. Tenminste, als je in het bezit bent van een Casino777 account.

Game providers achter 777.nl

Slots providersNetEnt, Red Tiger
Live casino providersEvolution
‘Ultieme casino ervaring’ is nog ver te zoeken op 777.nl
‘Casino777.nl heeft honderden spellen om te zorgen dat jij kan genieten van de ultieme casino ervaring.’

Uhm…?

Dit zou wellicht waar zijn op de Belgische site, waar 777 een spelaanbod heeft waar een paard de hik van krijgt, maar in Nederland gaat die vlieger niet op. Toch zeker nu niet, nu het online casino nog volop in de steigers staat.

Van een ‘ultieme casino ervaring’ is dan ook zeker geen sprake, hoewel we wel gecharmeerd zijn van de looks van de website. De casino site is overzichtelijk ingedeeld en de gekozen kleuren en visuals zorgen voor een vrolijke doch chique uitstraling. Klein minpuntje is wel dat een zoekfilter ontbreekt. 

Hamvraag blijft: gaan we binnenkort in Nederland wél kunnen genieten van het enorme spelaanbod waar 777 bekend om staat?

Uitbetalen bij Casino777

Gewonnen? Dan is het tijd om de winst cash op te nemen! 

Op 777.nl kan je via een beveiligde verbinding geld van je casino account uitbetalen naar je bankrekening. 

Dat kan al vanaf bedragen van €20. Zonder kosten. Hou er wel rekening mee dat je 20% van je gestorte bedrag moet hebben ingezet voordat je tot uitbetaling over kan gaan.

Afhankelijk van je bank staat het gewenste bedrag binnen 1 tot 3 werkdagen op je rekening. 

Klantenservice 777.nl

De klantenservice van Casino777 is op heel wat manieren te bereiken: 

OptieContactReactietijd
E-mailContactformulier0-24 uur
Live ChatChatfunctie0-5 minuten
Telefoon02030824100-15 minuten
Klantenservice van Casino777 Nederland
De klantenservice van Casino777 is op verschillende manieren te bereiken.
  • Beschikbare talen
  1. Nederlands
  2. Engels
  • Customer support

Het team van Casino777 is 24/7 te contacteren via e-mail, chat en telefoon.

  • FAQ

Bovenstaande contactopties vind je onder ‘Hulp nodig’, evenals een summiere FAQ met antwoorden op veelgestelde vragen.

777 klantenservice: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat
Hoewel de FAQ wat aan de kleine kant is, stelt de helpdesk van Casino777 allerminst teleur. Er blijven namelijk heel wat contactopties over, waarmee je snel en vriendelijk geholpen bent.

Uit eigen ervaring kunnen we melden dat de klantenservice van 777.nl behulpzaam en deskundig is.

Verantwoord spelen bij Casino777 Nederland

Net als in Nederland moeten legale casino’s in België hun spelers wijzen op de risico’s van kansspelen. Casino777 heeft dan ook veel ervaring op het gebied van verantwoord spelen. 

De aanbieder maakt zich sterk voor een speelomgeving waarin spelers veilig kunnen genieten van alle spellen. Dat doet het onder meer met verschillende limieten, realiteitschecks (info over je speelgedrag) en time-outs (zelfs voor bepaalde spelsoorten).

Bovendien heeft het een informatiepagina met tips, hulp en advies wanneer het spelen van casino spellen meer een obsessie wordt in plaats van vermaak. 

We weten dus zeker dat Casino777 Nederland staat voor verantwoord spel.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd! 18+

Verantwoord spelenbeleid van 777.nl is prima 
Er valt weinig negatiefs te zeggen over de aanpak van 777 met betrekking tot verantwoord spel. 

Het is dan wel niet zo tot in de puntjes geregeld als bij bet365, maar de aanbieder geeft je als speler voldoende tools om zelf de regie te houden over je spel. 

Wel mag er, via bijvoorbeeld visuals, iets meer zichtbaarheid aan worden gegeven. Maar dat is een kwaal die we bij meer casino’s zien. 

Conclusie

De nummer 1 casino site van België heeft in theorie alles om ook bij ons een succes te worden: een betrouwbare naam, een enorm gevarieerd aanbod aan de beste casino spellen, creatieve promoties en een prima helpdesk. Allemaal in een verantwoorde speelomgeving.

Helaas is Casino777 in Nederland vooralsnog niet meer dan een betrouwbaar online casino dat nog in de kinderschoenen staat. Met slechts 50 games van 3 providers kan moeilijk worden gesproken van de ‘ultieme online casino ervaring’.

Uiteraard houden we de ontwikkelingen rond 777.nl in de gaten en updaten we deze review zodra er meer te melden valt.

Veelgestelde Vragen

Jazeker, sinds 13 april 2022 is Casino777 live in Nederland.
Casino de Spa, de eigenaar van 777.nl, is sinds 2 februari 2022 in het bezit van een Nederlandse online casino vergunning. Je kan dus met een gerust hart spelen bij de Nederlandse versie van Casino777.
Jazeker! Alle casino spellen van 777 zijn te spelen op een voor mobiel geoptimaliseerde site. In België heeft Casino777 ook een eigen app, maar het is niet bekend of dat ook in Nederland het geval gaat zijn.
De helpdesk van Casino777 is 24/7 te bereiken via e-mail, telefoon en live chat.