ComeOn

Erkende kansspelvergunning nl
Misschien wel ‘het beste online casino van Nederland’

ComeOn heeft haar start in Nederland niet gemist. De aanbieder belooft veel, maar houdt ook woord. Hierover en meer in onderstaande ComeOn Casino review!

Populaire casino's

BetCity

85
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
0€ Bonus
100 Free Spins
1x Wagering
Naar casino Review
18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing

Jack’s Casino

91
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
100€ Bonus
20x Wagering
- Free Spins
Naar casino Review
18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing

Kansino

83
Score
Reguliere Aanbiedingen Reguliere Aanbiedingen
Live Chat Live Chat
VIP-Programma VIP-Programma
Live Casino Live Casino
0€ Bonus
- Free Spins
Naar casino Review
18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing
85
Score
Populariteit

ComeOn is een internationaal top casino dat nu ook legaal voet aan de grond hoopt te krijgen in Nederland.

80/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

ComeOn houdt het heerlijk simpel: geen complexe bonussen maar eerlijke en heldere voorwaarden. Zo ook met de welkomstbonus van 150 free spins!

80/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

De speelervaring op ComeOn Casino prima: een uitgebreid aanbod aan spellen op een overzichtelijke en eenvoudig navigeerbare site.

90/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

De klantenservice van ComeOn is deskundig en behulpzaam. Bovendien staat het support team 24/7 paraat voor al je vragen en problemen.

100/100 Beoordeeld door Onlinecasinogids.com

Samenvatting

De meeste online casino’s beloven veel, maar schieten vaak tekort. Wat dat betreft stelt ComeOn allerminst teleur. Het zelfverklaarde ‘beste online casino van Nederland’ belooft ook veel, maar komt de meeste beloftes wel na. Zo pakt het direct uit met een uitgebreid spelaanbod, vlotte uitbetalingen, een leuk loyaliteitsprogramma en bonussen zonder complexe voorwaarden. Nee, ComeOn Casino heeft haar start op de Nederlandse onlinemarkt niet gemist!
Prima free spins welkomstbonus
Geen complexe bonussen
Leuk loyaliteitsprogramma
Vlotte uitbetalingen
Zeer sterke klantenservice
Geen exclusieve gokkasten
FAQ ontbreekt

Details

Naam
ComeOn
Website
https://www.comeon.nl/
Uitgebracht
25/10/2022
Licenties
KSA 2165/01.272.549
VIP-programma
Nee

Spelaanbod

Spelsoorten

Blackjack Blackjack
Baccarat Baccarat
Roulette Roulette
Live Casino Live Casino
Craps Craps
Slots Slots
Poker Poker
Game Shows Game Shows

Providers

Betaling

Betaalopties

Bank Transfer Bank Transfer
iDEAL iDEAL
MasterCard MasterCard
VISA VISA

Storting

Minimale storting
5€

Opname

Minimale opname
10€

Klantenservice

Telefoon

Telefonische support
Telefoonnummer
+31 (0) 800 4433333

E-mail

E-mail support
E-mailadres

Live chat

Live chat support

ComeOn Review

ComeOn Casino Nederland
ComeOn Casino Nederland – comeon.nl

‘De beste legale casino ervaring in Nederland’. 

ComeOn Casino windt er geen doekjes om. Sinds de launch van comeon.nl, op 25 oktober 2022, presenteert de van oorsprong Zweedse aanbieder zich in ons land als meer dan een betrouwbaar casino voor Jan en alleman. 

Het is de zelfverklaarde crème de la crème in de Nederlandse online casino business. 

ComeOn belooft bij haar comeback in Nederland

  • Beste bonussen en promoties
  • Beste spelaanbod  
  • Beste razendsnelle uitbetalingen
  • Beste 24/7 klantenservice

Veel beloften dus, maar schiet het ook raak? Je leest het in deze ComeOn Casino review! 

Wat vind je in deze ComeOn Casino review

Deze ComeOn Casino review is het resultaat van een kritische analyse van comeon.nl

Want net zoals je een boek niet moet beoordelen op zijn kaft, moet je een online casino ook niet louter beoordelen op zijn uiterlijk. In onze casino reviews kijken we dan ook verder dan de voordeur, naar het totaalpakket. 

Zo ook in deze ComeOn review, waarin we het nieuwe Nederlandse casino hebben beoordeeld aan de hand van de volgende zaken: 

  1. Licentie – Is ComeOn betrouwbaar, legaal en veilig in Nederland? 
  2. Promo’s – Hoe zijn de bonussen en promoties van ComeOn? 
  3. Registratie – Hoe eenvoudig is het om een ComeOn account te openen? 
  4. Betaalmethoden – Welke betaalmethoden biedt ComeOn Casino aan? 
  5. Crypto’s – Kan je betalen met cryptovaluta bij ComeOn Nederland? 
  6. Spelaanbod – Hoe zijn de spellen van Comeon Casino?
  7. Experience – Wat is de algehele casino ervaring op comeon.nl? 
  8. Uitbetalen – Hoe zijn de uitbetalingen bij ComeOn?
  9. Klantenservice – Hoe is de ComeOn klantenservice? 
  10. Verantwoord spel – Wat doet ComeOn Casino Nederland aan verantwoord spelen? 

ComeOn Casino: licentie, veilig en betrouwbaar?

ComeOn is een betrouwbaar casino, dat sinds 25 oktober 2022 legaal opereert in Nederland. 

Het internetcasino wordt geëxploiteerd door Tulipa Ent Limited, een dochteronderneming van de bekende ComeOn Group, en gereguleerd door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) onder licentienummer 2165/01.272.549, uitgegeven op 6 september 2022. 

En juist dat laatste is een garantie voor betrouwbaarheid. Een Nederlandse goklicentie is als een keurmerk: het biedt zekerheid en vertrouwen op een veilige speelervaring! 

ComeOn – Complete lijst met vergunningen

Nederlandse kansspelvergunning van ComeOn Casino in Nederland
De kansspelvergunning van ComeOn Casino in Nederland.

ComeOn heeft naast een officiële Nederlandse licentie (zie beeld) ook kansspelvergunningen in verschillende andere markten, zoals:

Wat maakt ComeOn veilig?

De KSA-licentie maakt dat je veilig kan spelen bij ComeOn Nederland. 

Het toont dat het casino zich netjes houdt aan de wettelijke regels en voorschriften omtrent online gokken. 

Dat maakt dat je op comeon.nl verzekerd bent van: 

  • De veiligheid van je geld – Legale online casino’s moeten in Nederland jouw geld scheiden van hun eigen vermogen, zodat jouw centen – ook bij faillissement – beschermd zijn. 
  • De veiligheid van je gegevens – Nederlandse casino’s moeten zich houden aan de huidige GDPR richtlijn, de nieuwe Wet Bescherming Persoonsgegevens.
  • Eerlijke casino spellen – Bij legale aanbieders worden alle games door onafhankelijke keuringsinstanties als NMi en eCOGRA,  zowel voor gebruik als periodiek, getest op willekeurige uitkomsten.  

Bovendien is ComeOn een betrouwbare naam in de gokindustrie. Het moederbedrijf, dat is gevestigd in de iGaming-hub Malta, exploiteert sinds 2010 in totaal 17 merken in verschillende landen. Met ComeOn uiteraard als het vlaggenschip. 

De beste gokervaring? In ieder geval een zeer veilige! 
Of ComeOn de beste casino ervaring van Nederland biedt, is een kwestie van smaak. De aanbieder staat, met dank aan de Nederlandse kansspelvergunning, sowieso garant voor een betrouwbare, eerlijke en veilige speelomgeving. En laat dat nu net de basis zijn voor elke succesvolle gokervaring! 

Welkomstbonus en promo’s – Pak de ComeOn bonus!

Wat doe je als je nieuw op de markt bent? Uitpakken met een spectaculaire welkomstbonus! 

ComeOn Nederland stelt wat dat betreft niet teleur, al is het nog wel wachten op al die andere ‘beste bonussen en promoties’ die beloofd worden. 

Desalniettemin zijn de vooruitzichten veelbelovend. ComeOn wil alles namelijk zo simpel mogelijk houden: dus geen complexe bonussen maar eerlijke en heldere bonusvoorwaarden. Maar daarover zo meer. 

Bonus voor nieuwe spelers: 150 free spins! 

ComeOn Welkomstbonus in Nederland
Welkomstactie van ComeOn in Nederland.

Nieuwe spelers kunnen bij registratie profiteren van een welkomstbonus van 150 free spins.

Dit welkomstgeschenk is uitgesmeerd over drie stortingen: 

  1. Eerste storting: 50 gratis spins voor Gonzo’s Quest Megaways
  2. Tweede storting: 50 gratis spins voor Fairy Dust
  3. Derde storting: 50 gratis spins voor Runner Runner Megaways

De rondspeelvoorwaarden zijn bijzonder goed. Winst met je free spins kan je namelijk cash opnemen zo gauw als je je storting 1x hebt ingezet. 

Je kan de ComeOn Welkomstbonus, na inschrijving, selecteren onder ‘Storting’ in je account. 

Voorwaarden ComeOn Welkomstbonus

  • Alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. 
  • Minimale storting van €20. 
  • Alle free spins hebben een waarde van €0,20. 
  • Om winst met de free spins cash op te nemen moet je je storting 1x rond hebben gespeeld. 

ComeOn free spins

Op het moment van schrijven van deze ComeOn Casino review hebben we naast de welkomstbonus nog geen andere free spins bonussen kunnen vinden. 

Maar wat niet is, gaat zeker komen. Op de promotiepagina belooft de aanbieder namelijk ’regelmatig gratis spins op gokkasten’. En dat zullen ook no deposit free spins zijn! 

ComeOn no deposit bonus

Net als reguliere free spins ontbreekt momenteel een ComeOn bonus zonder storting

Desondanks hebben we goede hoop dat daar in de toekomst verandering in komt, al was het maar omdat het Nederlandse casino dit belooft op haar promotiepagina.

We updaten deze ComeOn Casino review zodra dat ook echt het geval is. 

ComeOn cashback bonus

ComeOn maakt geen melding van een cashback bonus, dus dat zal er dan ook niet van komen. 

Mocht het casino toch uitpakken met een dergelijke bonus dan lees je het hier als eerst. 

ComeOn promoties en toernooien

ComeOn casino promoties
Een blik op enkele promoties van ComeOn Casino Nederland.

Zoals gezegd, loopt de promotiepagina van ComeOn op het moment van schrijven niet over. 

Maar geduld is een schone zaak, want het casino belooft binnenkort: 

  • Een breed scala aan bonustypen – van ‘gratis geld bonussen’ tot ‘cash bonussen’
  • Diverse casino toernooien – win dikke geldprijzen op de gokkasten van het casino

Alle ComeOn bonussen komen zonder of met lage rondspeelvoorwaarden.

Genoeg dus om voor te spelen!

ComeOn VIP en loyaliteitsprogramma 

Sowieso is het een goed idee om veel te spelen bij ComeOn Casino, want je kan er spelenderwijs punten sparen die je kan inwisselen voor extra bonussen of free spins in de shop. 

Er zijn verschillende manieren om punten te verdienen in het ComeOn loyaliteitsprogramma. Zo ontvang je niet alleen punten voor elke inzet die je plaatst in het casino, maar ook voor het verifiëren van je mobiele telefoon of e-mail. 

Prima welkomstbonus belooft veel goeds voor de toekomst!
Veel van de ‘beste bonussen en promoties’ ontbreken nog, maar wat reeds te vinden is op de promotiepagina doet het beste beloven voor de toekomst. Vooral de prima welkomstbonus springt in het oog. Wel zien we graag op korte termijn wat meer bonustypen verschijnen. Belofte maakt schuld, nietwaar. 

Hoe open ik een nieuwe account bij ComeOn Casino?

Account aanmaken bij ComeOn Casino Nederland

Zonder account is het onmogelijk om bij een Nederlands online casino te spelen, zo ook bij ComeOn. 

Gelukkig is een nieuwe speelrekening zo gemaakt. En ook nog eens helemaal gratis! 

Iedereen die 18 jaar of ouder is, beschikt over een geldig identiteitsbewijs, een bankrekening op naam heeft en niet is opgenomen in CRUKS kan binnen tien minuten eenvoudig zijn eigen account aanmaken. 

We lopen het registratieproces hieronder even kort met je door.

Stappenplan registratie ComeOn Casino

Volg onderstaande stappen om je eigen ComeOn account aan te maken: 

  1. Klik op de knop ‘Naar casino’ in deze ComeOn review – Zo word je direct doorgestuurd naar het casino. 
  2. Druk op de groene knop ‘Registreer’ – Daarmee start je het registratieproces. 
  3. Begin met het aanmaken van je account – Vul je e-mailadres in, verzin een sterk wachtwoord én vergeet niet om je akkoord te geven aan de algemene voorwaarden. Ook kan je hier aangeven of je al dan niet op de hoogte wilt worden gehouden van alle ComeOn promoties. 
  4. Verifieer je gegevens via een identiteitsbewijs – Om je identiteit te verifiëren, vraagt ComeOn Casino ter controle om een geldig legitimatiebewijs. Je kan dit uploaden via je computer, maar ook scannen via je mobiele telefoon. Het is maar net wat je makkelijker vindt. 
  5. Bevestig je gegevens – Na verificatie toont het casino de gegevens die het heeft overgenomen van je document. Is alles in orde? Ga dan verder! 
  6. Vul aanvullende gegevens in – Vul enkele ontbrekende gegevens in, zoals je mobiele telefoonnummer, IBAN en woonadres. 
  7. Stel je speellimieten in – Een verplicht nummertje in elk Nederlands casino, maar ook een prima manier om je bankroll te managen. Stel je eigen stortingslimiet (hoeveel geld je maximaal wilt storten), sessielimiet (hoeveel tijd je maximaal wilt spelen) en balanslimiet (hoeveel geld je maximaal op je account wilt hebben staan) in. 
  8. Activeer je account – ComeOn stuurt een registratielink naar het door jou opgegeven e-mailadres om deze te verifiëren en je account te activeren. 
  9. Stort geld op je account – Om te kunnen spelen op comeon.nl is een eerste storting via iDEAL verplicht. Het casino gebruikt deze storting om je bankrekening te verifiëren. Vergeet overigens niet om de welkomstbonus aan te klikken! 
  10. Je registratie is succesvol afgerond – Veel succes maar bovenal plezier! 

Documenten en informatie die je nodig hebt bij registratie

Voor een vlotte registratie bij ComeOn hou je het beste de volgende zaken bij de hand: 

  • BSN
  • E-mail
  • IBAN
  • Geldig legitimatiebewijs: rijbewijs, identiteitskaart, paspoort 
  • Persoonsgegevens
  • Telefoonnummer
Een gratis account is zo aangemaakt! 
Net als de bonussen houdt ComeOn het registratieproces ook zo simpel mogelijk, en zo zien we het graag! Alle stappen zijn helder en eenvoudig te bewandelen, waardoor je al binnen een tiental minuten aan de slag kan. Daar kunnen nog heel wat Nederlandse online casino’s een puntje aan zuigen. 

ComeOn betaalmethoden

BetaalmethodeTypeGemiddelde verwerkingstijd stortingGemiddelde verwerkingstijd opname
BankoverschrijvingTransfer1 werkdag
iDEALInternetbankierenDirect
MastercardCreditcardDirect
VISACreditcardDirect

ComeOn Casino geeft je de mogelijkheid om te betalen via de bekende methodes

Zo kan je vanaf €5 geld storten via creditcard of iDEAL en vanaf €10 uitbetalen via bankoverschrijving. 

Alle transacties zijn gratis en vinden plaats in een beveiligde omgeving (SSL-encryptie), waardoor je geld altijd veilig is. 

Alle bekende betaalmethoden zijn beschikbaar
Qua betaalmethodes loopt het niet over bij ComeOn, maar alle ‘usual suspects’ zijn beschikbaar. Bovendien verlopen alle transacties zonder veel problemen, zo ook de uitbetalingen. Maar daarover straks in deze ComeOn Casino review meer! 

Beschikbaarheid cryptovaluta bij ComeOn

Net als bij andere legale casino’s op de Nederlandse onlinemarkt zijn cryptomunten bij ComeOn niet beschikbaar

Bitcoin en altcoins worden in Nederland niet gezien als wettelijk betaalmiddel, en dus heeft een crypto casino in ons land geen bestaansrecht.

Spellen die je kan spelen bij ComeOn Casino

ComeOn belooft ‘de beste verzameling online gokkasten, jackpots, tafelspellen en meer’ en stelt niet teleur.

Of je nu slots, blackjack, roulette, craps, baccarat of live dealer games wilt spelen, het komt allemaal voorbij in de spelcatalogus die ruim 1100 casino spellen telt. Daarmee is het een van de meest uitgebreide spelselecties van Nederland.

Er zijn talloze spellen van gelicentieerde casino game providers om uit te kiezen, en daar komen wekelijks nieuwe titels bij. En in de toekomst ook nog de optie om te wedden op sport, zoals de officiële naam van de aanbieder verklapt: ComeOn! Sport & Casino. 

Maar dat is voor later, we duiken eerst eens dieper in het spelaanbod: 

Exclusieve spellen en branded speeltafels

Hoewel de keuze reuze is, heeft ComeOn weinig exclusieve titels in het spelassortiment. Tenminste toch op het moment van schrijven. 

Wel biedt het in het live casino drie branded Nederlandse speeltafels aan: 

  • ComeOn NL Blackjack 1
  • ComeOn NL Blackjack 2
  • ComeOn NL Roulette 

Deze tafels worden in realtime aangeboden door Stakelogic Live vanuit een studio in Eindhoven. 

Aanbevolen slots die je kan spelen bij ComeOn

Slots van ComeOn Casino Nederland
Een kleine greep uit het aanbod online slots bij ComeOn Casino Nederland.

Liefhebbers van online slots kunnen hun hart ophalen met talloze gokkasten van bekende providers als Netent, Microgaming, Play’n GO, Nolimit City en Blueprint.

Vrijwel alle populaire titels zijn aanwezig, en bovendien altijd met het best mogelijke uitbetalingspercentage (RTP). 

Weet je niet waar te beginnen? Hier zijn enkele aanraders: 

Alle slots zijn in de spelcatalogus te filteren per provider, maar ook te selecteren op thema, zoals ‘fruit’ of ‘jackpot’. Lekker overzichtelijk én makkelijk dus. 

Live dealer tafels die je vindt bij ComeOn

ComeOn Live Casino
Het live casino van ComeOn Nederland.

Naast Nederlandse tafels in de huiskleuren, vind je in het ComeOn live casino ook een breed scala aan blackjack, roulette, poker, baccarat en andere dice tafels. 

Alle bekende live dealer tafels van Pragmatic Play, Evolution en Stakelogic Live zijn van de partij, zoals Lightning Blackjack, Super Stake Roulette en Boom City bijvoorbeeld. 

Wat dat betreft scoort het ComeOn live casino nu al het maximum van de punten! 

Game shows die je kan spelen bij ComeOn

Ook qua game shows stelt het live casino van ComeOn niet teleur. Alle bekende titels van Evolution en Pragmatic Play zijn namelijk aanwezig. 

Ga je op een interactieve schattenjacht met Gonzo’s Treasure Hunt, scheer je hoge toppen in Cash or Crash of draai je naar mooie prijzen in Live Sweet Bonanza Candyland? Het kan allemaal, en meer! 

Game providers achter comeon.nl 

Slots providersAtomic Slot Lab, Blue Guru, Blueprint, Gamomat, Microgaming, NetEnt, Nolimit City, ORYX Gaming, Peter & Sons, Pragmatic Play, Red Tiger, Slingo, Stakelogic
Live casino providersEvolution, Pragmatic Play, Stakelogic Live

ComeOn draait in Nederland – net als Jack’s en BetCity – op het ORYX platform, waarop het software aanbiedt van een aantal bekende game providers. En daar zullen in de toekomst nog heel wat software providers bijkomen. 

Uitgebreid spelaanbod op gebruiksvriendelijke site zorgt voor prima speelervaring
Het spelaanbod van ComeOn is nu al prima, en wordt alleen nog maar beter. In combinatie met een overzichtelijke site, waarop het heerlijk navigeren is, zorgt dat voor een heerlijke gebruiksvriendelijke speelervaring. Meer van dit graag!  

Gewonnen? Zo neem je geld op bij ComeOn!

Winst gemaakt op comeon.nl? Dan kan je deze vlot uitbetalen via de sectie ‘Opname’ in je account. 

We leggen hieronder stapsgewijs uit hoe dat in z’n werk gaat. 

Stappenplan geld opnemen van ComeOn

Uitbetalen bij ComeOn is simpel: 

  1. Klik op je account
  2. Selecteer ‘Opname’ in je profiel
  3. Voer het bedrag in dat je wilt opnemen (minimaal €10)
  4. Bevestig het opnameverzoek
  5. Wacht tot het geld op je bankrekening staat, vaak is dat binnen 1 werkdag! 

Belangrijke informatie voor uitbetalingen 

Voordat je geld laat uitbetalen, zijn hier nog enkele belangrijke zaken om op te letten: 

  • Minimale uitbetaling is €10
  • Gemaakte winsten met bonusgeld zijn alleen op te nemen als aan de inzetvereisten is voldaan, indien niet anders vermeld
  • Het kan tot 24 uur duren voordat een opname wordt goedgekeurd

Ook goed om te weten: alle opgenomen bedragen zijn belastingvrij. Over winst in het casino van ComeOn hoeft geen kansspelbelasting te worden betaald! 

Winst uitbetalen is eenvoudig en relatief snel
Hoewel ComeOn de ‘snelste geldopnames’ claimt, is die eer in Nederland voorbehouden aan Kansino, waar je geld binnen no-time op je bankrekening staat. Desondanks is het van oorsprong Zweedse casino vrij rap. Over het algemeen heb je binnen 1 werkdag je winst binnen, en dat is allesbehalve verkeerd. Tel daarbij het simpele en veilige opnameproces op en we kunnen niet anders dan uitermate positief zijn. 

ComeOn klantenservice

Vragen, opmerkingen of gewoon hulp nodig? Dan kan je contact opnemen met de zeer behulpzame klantenservice van ComeOn. Deze is 24/7 in touw en te bereiken via e-mail, telefoon of live chat. 

OptieContactReactietijd
E-mail[email protected]0-24 uur
Live chatVia ‘Chat’ in het hoofdmenu 0-5 min.
Telefoon+31 (0) 800 44333330-15 min.
  • Beschikbare talen

Customer support is beschikbaar in de volgende talen: 

  1. Nederlands
  2. Engels
  • Support

De klantenservice is, zoals gezegd, bereikbaar via e-mail, telefoon en live-chat. Uit ervaring weten we dat je via alle kanalen uitermate vriendelijk wordt geholpen, maar de chat-optie is met afstand de meest praktische. Je hebt vrijwel direct een medewerker te pakken en kan zo gelijk doorpakken. 

  • FAQ 

Op het moment van schrijven ontbreekt een FAQ, helaas.

ComeOn klantenservice staat écht voor je klaar! 
Over de customer support van ComeOn kunnen we kort zijn: dat is helemaal prima. Je wordt snel, goed en vriendelijk geholpen. Wat dat betreft is de ‘beste 24/7 klantenservice’ claim gegrond. Als er al een minpunt te noemen is, dan is dat het ontbreken van een FAQ. 

Mobiele experience

Geen zin om via de laptop te spelen op comeon.nl? Geen probleem: de site is ook compatibel met zowel je smartphone als tablet. Zodoende heb je je favoriete spellen altijd bij de hand. 

Zoek overigens niet naar een ComeOn mobiele app, want die is in Nederland (nog) niet beschikbaar. We updaten deze ComeOn review zodra daar verandering in komt. 

Ook mobiel casino is meer dan prima 
ComeOn mag dan geen casino app hebben, de voor mobiel geoptimaliseerde website vergoed veel, zo niet alles. De speelervaring via de browser van je mobiele apparaat is hetzelfde, inclusief alle toeters en bellen, alleen compacter! 

Verantwoord spelen

ComeOn biedt niet alleen een betrouwbare en veilige maar ook verantwoorde spelomgeving. 

Het casino wilt ‘een cultuur van positief spel aanmoedigen waarbij gokken iets leuks is en gebeurt binnen de persoonlijke grenzen van elke speler’

Om dat laatste te stimuleren pakt het uit met een uitgebreide verantwoord spelen pagina vol bruikbare tips, hulpmiddelen en -instanties. Bovendien kan je ook terecht bij alle support medewerkers, aangezien die allemaal verslavingspreventie hebben doorlopen. 

ComeOn maakt zich hard voor verantwoord spel
Het beleid rond verantwoord spelen is dan wel niet van het niveau van bet365, maar het is duidelijk dat responsible gaming bij ComeOn een belangrijk speerpunt is. Dat moet ook wel, aangezien verantwoord spel een belangrijk onderdeel is van de best mogelijke casino ervaring.

Awards en onderscheidingen

ComeOn is internationaal gezien een topmerk en won in haar bestaan al heel wat industrieprijzen. Zo ontving het tijdens de International Gaming Awards 2021 onder meer de prijs voor ‘Online Casino Operator of the Year’

ComeOn mist start niet: casino heeft véél potentie! 

ComeOn is back, en dat zullen we weten ook!

Waar andere aanbieders kiezen voor een soft launch, gaat ComeOn direct all-in. 

Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijk online casino met heel wat pluspunten, zoals: 

  • Een fraaie welkomstbonus, die smaakt naar meer
  • Een uitgebreid spelaanbod van de beste providers
  • Vlotte en veilige uitbetalingen
  • Behulpzame 24/7 klantenservice 

Of het daarmee ook ‘het beste online casino van Nederland’ is, is een kwestie van smaak. Maar het heeft zeker de potentie om uit te groeien tot een van, zo niet de beste aanbieder op de Nederlandse gokmarkt. Al heeft dat wel nog wat tijd nodig. 

Vergelijkbare casino’s als ComeOn

Bevalt ComeOn Casino? Denk dan ook eens aan: 

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen!

Veelgestelde Vragen

ComeOn is een online casino van de ComeOn Group, dat al vanaf 2010 internationaal actief is en sinds 25 oktober 2022 met comeon.nl legaal live is in Nederland.
ComeOn is 100% betrouwbaar. Het casino draait op een vergunning van de Kansspelautoriteit (KSA), die erop toeziet dat alles volgens de regels gebeurt. Zo kan je er zeker van zijn dat alle spellen eerlijk zijn en je geld veilig is.
Jazeker. Sinds 6 september 2022 is Tulipa Ent Limited, een dochteronderneming van de ComeOn Group, in het bezit van een Nederlandse kansspelvergunning voor het aanbieden van kansspelen op internet. Dat maakt dat ComeOn legaal kan opereren in Nederland.
Nee, helaas. Op dit moment is er nog geen mobiele ComeOn app beschikbaar. Wel is de website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, dus via zowel smartphone als tablet is prima te spelen.
Nee, alle gemaakte winst is belastingvrij, dus netto. Sinds de opening van de Nederlandse online kansspelmarkt is de belastingplicht namelijk verschoven van de speler naar de aanbieder, dus legale casino’s als ComeOn betalen nu belasting voor jou; in dit geval 29% over het totale verschil van winst en verlies van alle inzetten.
Nee, op dit moment is het niet mogelijk om te wedden op sport bij ComeOn. Waarschijnlijk komt daar in het derde kwartaal van 2023 verandering in.
Auteur
Author
Een professionele voetbalcarrière zat er niet in, maar toch heeft Bram alsnog van zijn hobby zijn werk gemaakt. Van jongs af aan is onze energieke en creatieve geest gebeten door de schrijversmicrobe, het wonderlijke spel van taal en woorden. Toen daar later een voorliefde voor casinospelen bijkwam, was een plus een al snel twee. Als senior content writer bij Game Lounge kan hij zijn jarenlange ervaring als tekstschrijver combineren met zijn passie voor het (online) casino. En als ervaringsdeskundige weet Bram één ding zeker: ook het huis is te verslaan. Daarvoor is echter naast geluk ook een stevige portie kennis en kunde nodig. Vandaar dat hij op onze redactie veelal met zijn neus in de (digitale) boeken zit, om zijn winstkansen te optimaliseren. Binnen ons team heeft hij dan ook de bijnaam ‘The Brain’, verwijzend naar de succesvolle tekenfilmserie ‘Pinky and the Brain’. Onze ‘geniale gek’ wil echter de casinowereld veroveren. Samen met jou!